Bulscampveld 10 - 8730 Beernem
050 67 69 04

Food

Apéro / tapas / starters

  • TRICOLORE BELGISCHE KAASKROKETJES (9 STUKS) € 16,00

    Meest creatieve festivalgerechtje op Tomorrowland 2019 door Gault&Millau. “By Kaasaffineurs Frederic Van Tricht”. Herve – Pas de bleu – greendal

  • HAM WITLOOFKROKETJES “WINNER FOOD WASTE AWARD 2020” € 14,00

    Puur grondwitloof.

  • OVEN GEGAARDE BLOEMKOOL “PUUR NATUUR” € 10,00

    INSIDE TIP: Vegan, specerijen en grof zeezout.

  • CHEESE NACHO’S € 14,00

    Nacho’s Zure room, crème avocado van Rode ui en overheerlijke. Cabour (Veurne Kaas).

  • STICKY WINGS (9STUKS) € 12,00

    Kippendrums met huisbereide kruidenmengeling.

  • BRUSCHETTA DESEMENZO € 9,00

    Desem toast, Vierge olijfolie, Tomaat & Basil.

  • ECHTE HOLLANDSE BITTERBALLEN (9STUKS) € 10,00

    Met mostaard van Wostyn.

  • OOSTENDSE KIBBELING € 14,00

    Met verse huisgemaakte grof gesneden tartaar.

  • PLANKJE “OUD BRUGGE” € 12,00

    Oud Brugge kaas met huisgepekelde groentjes en graantjes Mosterd.

  • PLANK “BATTLE OF THE BUTCHERS” € 25,00

    Boerenham - Boerenpaté - Oud Brugge - Bouletje - Huisgepekelde groentjes - huisgemaakt brood - Wosteyn Mosterd

  • APEROPLANK XL € 25,00

    Duo van hummus - Tomaat&basil - Geitenkaasje van de Reigershoeve in Klemskerke - Sticky wings - Oostendse kibbeling - platbrood

  • TOAST KANNIBAAL € 15,00

    Versgemalen rundvlees pittig bereid

  • TOMPOUSSE VAN GARNALEN EN GUACOMOLE € 18,00

    Variant op de klasieke tomaat garnalen

  • HUISBEREIDE GARNAALKROKETTEN € 18,00

    Noordzeegarnalen klassiek gebracht.

  • CARPACCIO VAN RUND € 15,00

    Basillicum - dennenpitten - olijfolie - slaatje

Urban Food Mains

  • GEITENKAAS SALADE € 18,00

    Geitenkaas van Reigershoeve in Klemskerke - spek - toast van notenbrood.

  • CLASSIC BURGER € 16,00

    Rundsburger - gebakken ui - sla - tomaat - frietjes gebakken in ossewit.

  • SMOKEY BACON BURGER € 18,00

    Rundsburger - Cabour kaas van Veurne - bacon - frietjes in ossenvet gebakken.

  • KIBBELING VAN OOSTENDE € 18,00

    Gepaneerde Noorzeevis - huisgemaakte grofgesneden tartaar - frietjes gebakken in ossewit.

  • URBAN CROQUE € 13,00

    In boter gebakken croque - gekookte ham van Duroc varken - Jong Brugge kaas - eigen gepekelde groenten

  • CROQUE MADAME € 15,00

    In boter gebakken croque - gekookte ham van Duroc varken - Jong Brugge kaas - eigen gepekelde groenten - twee gebakken hoeve eitjes

  • VEGGIE MAALTIJD SALADE € 16,00

    Groentjes van Boerderij St Focas - verse kruiden - eetbare bloemen door ons geplukt bij de Kruiderie.

Lunch

Elke werkdag 2 keuzes – niet in de schoolvakanties

  • LUNCH I € 18,00

    Elke werkdag wisselende lunch: Soep – hoofdgerecht

  • LUNCH II € 22,00

    Elke werkdag steakmenu: soep – Steak met saus van de dag

The cool kids

  • Kip met appelmoes en verse frietjes gebakken in ossenwit € 12,00
  • Kibbeling - verse frietjes gebakken in ossenwit - huisgemaakte mayonaise of ketchup € 12,00
  • Chipolata - appelmoes - puree met een putje voor de saus € 15,00
  • RIGATONI AL FUNGHI PORCINI € 22,00

    Pasta met eekhoorntjesbrood & Brokkeloud Roeselare-Rumbeke geaffineerd door kaasmeester Frederic Van Tricht.

  • BUCATINI AL POMODORI E BASILICO € 15,00

    Pasta met tomaten van Boerderij St Focas & Koningskruid van de Kruiderie - Old Groendal /Rumbeke geaffineerd door kaasmeester Frederic Van Tricht.

  • FLAMMENKÜCHE CLASSICO € 18,00

    Tartiflette op de wijze van Frederic Van Tricht (zijn jaarlijkse Tomorrowland gerecht) Gebakken spek - aardappeltjes - ui - gesmolten Belgische Decoster kaas

  • STEAK TARTAAR KLASSIEK, RUND VAN MARNICK DEVOOGHT € 23,00

    Versgemalen rundvlees pittig bereid - kropsla - verse frietjes gebakken in ossenwit

  • IN DE BOERENBOTER GEBAKKEN SLIPTONGETJES VAN MIKE DEHOUCK UIT ZEELAND € 27,00

    Geblust met citroen en peterselie - kropsla - verse frietjes gebakken in ossenwit

  • Vlaamse stoverij van varkenswangen met onze saus van echte poperingse zoetekoeke € 26,00

    Saus met zoetekoeke van Restaurant Terminus in Abeele - kropsla - verse frietjes gebakken in ossenwit

  • CÔTE À L’OS VAN MARNICK DEVOOGHT ‘LIMOSIN’ € 29,00

    Gerijpt rundvlees - Béarnaise of hofmeesterboter - kropsla - verse frietjes gebakken in ossenwit

  • Bouillabaisse van Noordzeevis € 26,00

    Rijkelijk gevuld met bijvangst, Toast en rouille.

  • MIXED GRILL € 26,00

    Een selectie gevarieerd vlees: lam-rund-varken-kip en worstje, geserveerd met kropsla, tomaat en gekonfijte citroen - verse frietjes gebakken in ossenwit - huisgemaakte sausjes

  • OP VEL GEBAKKEN KABELJAUW MET MOSTERDSAUS, PREISTOEMP EN GROENTJES € 31,00
  • OSSENTONG IN MADEIRASAUS MET PUREE € 24,00
  • Varkensribbetjes € 24,00

    Kropsla - verse frietjes in ossenwit - huisgemaakte sausjes

Urban Fondue

  • BOURGUIGNONNE (100% FILET PUR) € 29,00

    met kropsla - tomaat - verse frietjes gebakken in ossenwit - huisgemaakte sausjes

  • MIXED (KIP - VARKEN - RUND - LAM - CHIPOLATA) € 28,00

    met kropsla - tomaat - verse frietjes gebakken in ossenwit - huisgemaakte sausjes

  • KIDS (chipolata - kip) € 18,00

    met kropsla - tomaat - verse frietjes gebakken in ossenwit - huisgemaakte sausjes

Bulscampveld 10 - 8730 Beernem
050 67 69 04
Hippe gerechten in een urban sfeer