Meest creatieve festivalgerechtje op Tomorrowland 2019 door Gault&Millau. “By Kaasaffineurs Frederic Van Tricht”. Herve – Pas de bleu – greendal
Puur grondwitloof.
INSIDE TIP: Vegan, specerijen en grof zeezout.
Nacho’s Zure room, crème avocado van Rode ui en overheerlijke. Cabour (Veurne Kaas).
Kippendrums met huisbereide kruidenmengeling.
Desem toast, Vierge olijfolie, Tomaat & Basil.
Met mostaard van Wostyn.
Met verse huisgemaakte grof gesneden tartaar.
Oud Brugge kaas met huisgepekelde groentjes en graantjes Mosterd.
Boerenham - Boerenpaté - Oud Brugge - Bouletje - Huisgepekelde groentjes - huisgemaakt brood - Wosteyn Mosterd
Duo van hummus - Tomaat&basil - Geitenkaasje van de Reigershoeve in Klemskerke - Sticky wings - Oostendse kibbeling - platbrood
Versgemalen rundvlees pittig bereid
Variant op de klasieke tomaat garnalen
Noordzeegarnalen klassiek gebracht.
Basillicum - dennenpitten - olijfolie - slaatje
Geitenkaas van Reigershoeve in Klemskerke - spek - toast van notenbrood.
Rundsburger - gebakken ui - sla - tomaat - frietjes gebakken in ossewit.
Rundsburger - Cabour kaas van Veurne - bacon - frietjes in ossenvet gebakken.
Gepaneerde Noorzeevis - huisgemaakte grofgesneden tartaar - frietjes gebakken in ossewit.
In boter gebakken croque - gekookte ham van Duroc varken - Jong Brugge kaas - eigen gepekelde groenten
In boter gebakken croque - gekookte ham van Duroc varken - Jong Brugge kaas - eigen gepekelde groenten - twee gebakken hoeve eitjes
Groentjes van Boerderij St Focas - verse kruiden - eetbare bloemen door ons geplukt bij de Kruiderie.
Elke werkdag 2 keuzes – niet in de schoolvakanties
Elke werkdag wisselende lunch: Soep – hoofdgerecht
Elke werkdag steakmenu: soep – Steak met saus van de dag
Pasta met eekhoorntjesbrood & Brokkeloud Roeselare-Rumbeke geaffineerd door kaasmeester Frederic Van Tricht.
Pasta met tomaten van Boerderij St Focas & Koningskruid van de Kruiderie - Old Groendal /Rumbeke geaffineerd door kaasmeester Frederic Van Tricht.
Tartiflette op de wijze van Frederic Van Tricht (zijn jaarlijkse Tomorrowland gerecht) Gebakken spek - aardappeltjes - ui - gesmolten Belgische Decoster kaas
Versgemalen rundvlees pittig bereid - kropsla - verse frietjes gebakken in ossenwit
Geblust met citroen en peterselie - kropsla - verse frietjes gebakken in ossenwit
Saus met zoetekoeke van Restaurant Terminus in Abeele - kropsla - verse frietjes gebakken in ossenwit
Gerijpt rundvlees - Béarnaise of hofmeesterboter - kropsla - verse frietjes gebakken in ossenwit
Rijkelijk gevuld met bijvangst, Toast en rouille.
Een selectie gevarieerd vlees: lam-rund-varken-kip en worstje, geserveerd met kropsla, tomaat en gekonfijte citroen - verse frietjes gebakken in ossenwit - huisgemaakte sausjes
Kropsla - verse frietjes in ossenwit - huisgemaakte sausjes
met kropsla - tomaat - verse frietjes gebakken in ossenwit - huisgemaakte sausjes
met kropsla - tomaat - verse frietjes gebakken in ossenwit - huisgemaakte sausjes
met kropsla - tomaat - verse frietjes gebakken in ossenwit - huisgemaakte sausjes